Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Widget HTML #1

(Download) "Növekszik a fűszeres paprika otthonában. A kertben, edényben vagy az erkélyen" by Imre Hosszu # eBook PDF Kindle ePub Free

Növekszik a fűszeres paprika otthonában. A kertben, edényben vagy az erkélyen

📘 Read Now     📥 Download


eBook details

  • Title: Növekszik a fűszeres paprika otthonában. A kertben, edényben vagy az erkélyen
  • Author : Imre Hosszu
  • Release Date : January 15, 2020
  • Genre: Gardening,Books,Lifestyle & Home,
  • Pages : * pages
  • Size : 6051 KB

Description

110 oldal. Nagyon illusztrált.

Több ezerféle paprikafajta létezik. Ez egy népszerű fűszer, amely az egész világon elterjedt. Sokan szeretik a forró paprikát. Vannak olyan emberek, akik széles körű ismereteket szereznek, és elkezdik a legjobb fajták gyűjtését.

Azok, akik szeretik a jó ételeket, nagy örömmel érzik magukat, amikor megmutatják a vendégeknek a házi készítésű paprika gyűjteményét. Ilyen módon a vendégek választhatják meg kedvenc fűszereiket. A nyári és az őszi hónapokban a színes gyümölcsöket közvetlenül a növényből lehet szedni, hogy azonnal az asztalra szolgáljanak, minden színtel és illattal.

 Sokféle paprikafajta létezik arra, hogy "a világ legforróbb paprikája" legyen. A lista tetején hosszú ideig a fűszeres Habanero paprika volt. Ma a Guinness Világrekordok Könyvének tetején található a "Trinidad Scorpion Moruga" bors vagy a "Carolina Reaper". Ez a könyv egyszerű és teljes módon megadja az összes információt a paprika termesztéséhez. Néhány virágcserép egy kis teraszon elegendő a jó eredmények eléréséhez. Ezenkívül ez a könyv bemutatja az évelő paprika növények termesztésének technikáját.


Ebook Download "Növekszik a fűszeres paprika otthonában. A kertben, edényben vagy az erkélyen" PDF ePub Kindle